contact

Dit formulier wordt gerepareerd. Stuur een mail naar rutger@regrub.nl voor informatie. Ons email adres wordt nu omgezet naar een andere mail server. Het formulier werkt tot nader order niet!

 

Lees dit voor je het formulier invult: Verbinding is alles. Het is de basis van een geweldige ervaring. Gebrek aan verbinding kan leiden tot ongemakkelijke momenten. Een oprechte en echte verbinding met jullie is onze top prioriteit. Dit waarborgt dat jullie je comfortabel voelen en dat wij ons als gast, bijna een vriend voelen op jullie huwelijk. Uiteindelijk leidt dat alles naar GEWELDIGE FOTO’S. We begrijpen dat jullie misschien haast hebben, op je werk zitten, meer dingen te doen hebben, maar een goed begin is het halve werk! Na het invullen kunnen jullie een paar dingen van ons verwachten:

  • We antwoorden binnen uren, geen dagen
  • We organiseren een live afspraak, video call of telefoongesprek
  • Bereid jullie voor op een op maat gemaakt aanbod en eerlijkheid. Onze offertes zijn altijd op maat gemaakt en op jullie eisen en wensen gericht!
  • We vragen een aanbetaling van 30% om jullie datum vast te leggen. Hierna staan jullie officieel op onze kalender en kunnen jullie “de fotograaf” van jullie bruidschecklist afvinken!
  •  

WIL JE MET ONS DATEN?

Stuur een berichtje als je er over denkt om met ons te trouwen. Te SNEL? WE kunnen het ook over je verloving hebben…

studio

Gaardedreef 7
2723AK Zoetermeer

Contact

studio@rick-rutger.com
+31 6 28533380

KVK

FOTOSTUDIOZ
62313762

Ga je binnenkort trouwen?

We hebben nog wel een gaatje

Beperkte tijd beschikbaar